93 336 26 60

Dill-div: 9-14:30h. (16-18h.*)

Si té algún dubte, necessita realitzar una consulta o reservar hora per la seva pròxima cita pot posar-se en contacte amb nosaltres per mitjà del telèfon d'atenció al pacient

Sempre ha de portar amb si el Document Nacional d'Identitat (DNI); o, en la seva absència, un altre document d'identificació personal (NIE o passaport).

Sempre que es disposi d'una radiografia prèvia, és important portar-la per evitar una exposició innecessària a la radiació.

És convenient també aportar informes de salut, especialment si pateix d'alguna patologia rellevant.

Ens trobem a la tercera planta de l'edifici Pavelló de Govern, ubicat al Campus de Bellvitge, amb adreça a carrer Feixa Llarga s/n 08907 de l’Hospitalet de Llobregat. Per a visitar-se amb nosaltres, vagui a la Unitat d'atenció al Client, ubicada al vestíbul de l'Hospital Podològic Universitat de Barcelona.
Veure ubicació i transport.

A continuació es detallen els horaris de l'Hospital Podològic UB:

Atenció al client: de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores * 

Atenció telefònica: de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores i de 16 a 18 hores. * (93 336 26 60).

 *Subjecte a canvis. S'obren algunes tardes en funció del curs acadèmic.

 

L'Hospital romandà tancat del 6 al 8 de desembre i del 23 de desembre del 2021 al 7 de gener del 2022.

Actualitat referent al COVID-19:

L'informem que, tot i les restriccions de mobilitat, en vigor a Catalunya del 7 al 16 de gener de 2021, la seva visita a l'Hospital Podològic UB està justificada. Pot ensenyar el recordatori de la visita en paper i/o per SMS. 

 

L’Hospital Podològic UB està dotat de totes les mesures necessàries per garantir la seguretat de totes les persones que hi conviuen; professionals, pacients, membres de la comunitat UB, etc.

L’hospital compta amb els circuits, protocols i recursos necessaris per seguir oferint el compromís cap a la salut de les persones. A més, s’ha format a totes les persones implicades en els nous protocols i circuits del centre, a les quals se’ls informa sistemàticament de tota la informació actualitzada segons les indicacions de les autoritats sanitàries competents. 

S’han realitzat adaptacions a les infraestructures i senyalització per facilitar el compliment dels aforaments i minimitzar la concentració de persones.

Alguns exemples són la dotació d’EPIS i gel hidroalcohòlic a cada gabinet, la retirada de mobiliari auxiliar prescindible, catifes desinfectants d’accés a totes les àrees assistencials, mampares i metacrilats a totes les zones necessàries, etc.

 

Informació per a pacients

L’Hospital Podològic UB està contactant amb tots/es els/les pacients, les quals el seu tractament ha sigut interromput pel confinament o posteriors conseqüències de la limitació de servei per la pandèmia sanitària provocada per la COVID-19. Si necessiten contactar amb la Unitat d’Atenció al Client, tenen a la seva disposició el telèfon: 93 336 26 60 i el correu electrònic: hospital.podologic@ub.edu

Informem que, actualment, les mesures que han de prendre els/les pacients de l’Hospital Podològic UB són les següents:

  • És obligatori l’ús de mascareta a tot el centre.
  • És imprescindible que els pacients arribin 10 minuts abans de l’hora concertada, ja que no podran accedir al centre fins a aquesta hora.
  • Els acompanyants no podran accedir al centre, exceptuant les persones dependents i menors d’edat.
  • Les bicicletes, patinets i altres vehicles similars no podran accedir a l’interior de l’edifici.
  • Es recomana portar el cabell recollit i evitar portar joies.
  • Un cop a l’interior de l’edifici s’haurà de limitar la circulació el màxim possible.