93 336 26 60

Atenció al Client: Dill-div: 9h - 15h* Atenció tel

Actualitat referent a la COVID-19

L’Hospital Podològic Universitat de Barcelona està dotat de totes les mesures necessàries per garantir la seguretat de totes les persones que hi conviuen; professionals, pacients, membres de la comunitat UB, etc.

L’hospital compta amb els circuits, protocols i recursos necessaris per seguir oferint el compromís cap a la salut de les persones. A més, s’ha format a totes les persones implicades en els nous protocols i circuits del centre, a les quals se’ls informa sistemàticament de tota la informació actualitzada segons les indicacions de les autoritats sanitàries competents. 

S’han realitzat adaptacions a les infraestructures i senyalització per facilitar el compliment dels aforaments i minimitzar la concentració de persones.

Alguns exemples són la dotació d’EPIS i gel hidroalcohòlic a cada gabinet, la retirada de mobiliari auxiliar prescindible, catifes desinfectants d’accés a totes les àrees assistencials, mampares i metacrilats a totes les zones necessàries, etc.

Informació per a pacients

L’Hospital Podològic Universitat de Barcelona està contactant amb tots/es els/les pacients, les quals el seu tractament ha sigut interromput pel confinament o posteriors conseqüències de la limitació de servei per la pandèmia sanitària provocada per la COVID-19. Si necessiten contactar amb la Unitat d’Atenció al Client, tenen a la seva disposició el telèfon: 93 336 26 60 i el correu electrònic: hospital.podologic@ub.edu

Informem que, actualment, les mesures que han de prendre els/les pacients de l’Hospital Podològic Universitat de Barcelona són les següents:

  • És obligatori l’ús de mascareta a tot el centre.
  • És imprescindible que els pacients arribin 10 minuts abans de l’hora concertada, ja que no podran accedir al centre fins a aquesta hora.
  • Els acompanyants no podran accedir al centre, exceptuant les persones dependents i menors d’edat.
  • Les bicicletes, patinets i altres vehicles similars no podran accedir a l’interior de l’edifici.
  • Es recomana portar el cabell recollit i evitar portar joies.
  • Un cop a l’interior de l’edifici s’haurà de limitar la circulació el màxim possible.