93 336 26 60

Atenció al Client: Dill-div: 9h - 15h* Atenció tel

L'Hospital Podològic Universitat de Barcelona és un dels centres que gestiona la Fundació Josep Finestres i l'únic hospital de Catalunya que reuneix totes les especialitats sanitàries que participen en la cura del peu.

Podologia integral i d'alta complexitat

21 consultes

Tenim capacitat per atendre cada dia un gran nombre de persones que requereixen atenció podològica i ho fem amb una alta qualitat assistencial.

2 sales quirúrgiques

Disposem de 2 quiròfans que ens permeten dur a terme tractaments quirúrgics de les alteracions del peu mitjançant cirurgia ambulatoria. 

Sala de radiografies

L'Hospital compta amb l'equipament necessàri per a realitzar radiografies, la qual cosa agilitza els tràmits en la realització de diagnòstics podològics i posterior tractament. 

Sala d'esterilització

Seguim els processos més estrictes del mercat per assegurar la total esterilització del material emprat en les consultes i així garantir que complim amb els màxims estàndards de qualitat i seguretat.

Avançada tecnologia per cuidar dels teus peus

L'hospital disposa d'uns espais especialment habilitats i compta amb l'últim equipament material i tecnològic actualitzat, que unit al prestigi professional i acadèmic dels docents i del personal adscrit a l'Hospital Podològic UB, fan del nostre hospital un referent en el sector de la podologia. Aquest fet comporta que sigui únic a nivell nacional i europeu en l'especialitat. 

Com a líders en l'àmbit de la podologia posem a la seva disposició la última tecnologia per a la realització d'estudis biomecànics, anàlisis biomètrics o posturologia. 

El nostre objectiu assistencial es basa en la qualitat professional, el coneixement del nostre camp, la inquietud en la investigació i la utilització de tecnologia per a aconseguir el millor diagnòstic i tractament. 

Equip altament qualificat

La professionalitat ve marcada per l'excel·lència de l'equip humà del centre:

Professorat de reconegut prestigi professional i acadèmic

Comptem amb un prestigiós equip de professors de la Universitat de Barcelona amb amplis coneixements en podologia i una clara vocació per la salut dels peus dels nostres pacients.

Alumnat del Grau d'Ensenyament de Podologia de la UB

Els estudiants de grau, postgrau i màster aporten el coneixement acadèmic més recent, a més de les últimes innovacions tècniques per situar-nos al capdavant de la pràctica assistencial.

Podòlegs i professional d'infermeria d'alt nivell

L'equip de l'hospital també està format per excel·lents professionals de la podologia i la infermeria altament compromesos amb la labor assistencial i el benestar dels pacients.

Màxims estàndards de qualitat i confiança

Un dels aspectes més importants dels tractaments de podologia és la confecció de suports plantars. En l'Hospital Podològic UB realitzem aquest tipus de tractament en el nostre propi taller, de forma personalitzada per a cada pacient. Això permet guanyar temps en la confecció de tot tipus d'ortesis, entregant el tratament el mateix dia de la visita, a la vegada que aconseguir una millor integració, ja que és el propi equip podològic qui les prepara i adapta al seu peu. 

Instal·lacions de l'Hospital

Necessites atenció podològica?  Demana visita »