93 336 26 60

Dill-div: 9-14:30h. (16-18h.*)

Un any més, a la Zurich Marató de Barcelona

Un any més, a la Zurich Marató de Barcelona

El diumenge 10 de març de 2019 es va celebrar la 42ª edició d’una de les curses més conegudes de la ciutat comtal; la Zurich Marató de Barcelona.

Alumnes i professors del Grau de Podologia de la Universitat de Barcelona van col·laborar amb la carrera prestant serveis d’atenció podològica als atletes que, conjuntament amb fisioterapeutes i quiromassatgistes voluntaris, van compartir espai a l'Àrea de recuperació.

L’assistència realitzada un cop finalitzada la carrera consistia en la cura de les diferents lesions que poden presentar els/les atletes, com ara butllofes degudes a la fricció, petites ferides i laceracions, i hematomes sota les ungles pel traumatisme repetitiu de la sabatilla.

S’aprofita per assessorar a els/les atletes de com prevenir les lesions, realitzant educació sanitària en relació a la importància de la cura dels peus quan es realitza esport.

Un any més, l'Hospital Podològic Universitat de Barcelona col·labora en aquest gran esdeveniment per promocionar la salut dels peus.