93 336 26 60

Atenció al Client: Dill-div: 9h - 15h* Atenció tel

Cicle de conferències d'actualització en Psicologia Clínica a la CPUB

Cicle de conferències  d'actualització en Psicologia Clínica a la CPUB

Des d'uns quants mesos enrere, a la Clínica Psicològica UB, s'estan duent a terme de manera periòdica, jornades de conferències d'actualització en psicologia clínica, que son temes relacionats amb la psicologia, amb diferents especialistes en aquests àmbits.

La primera conferència es va dur a terme sobre "Trastornos de la Conducta Alimentaria: de la Asistencia a la Investigación", de la mà del Dr. Fernando Fernández, la segona conferència, va ser sobre"Psicopatia femenina: abordatge clínic i amb perspectiva de gènere" a càrrec del Dr. Cuqurella. La tercera, "El tractament neuropsicològic als trastorns psicòtics" a càrrec del Dr. Rafael Penades. I la pròxima, programada pel 15 de juny serà sobre "El tractament psicològic en càncer. Manejar l'estrès o facilitar el creixement posttraumàtic?" amb Dr. Cristian Ochoa com a ponent d'aquesta.

Aquests cicles de conferència s'estan realitzant amb la intenció que el personal de la FJF puguin aprofundir els seus coneixements sobre diferents trastorns, situacions o problemes, que els pacients poden presentar, i la manera d'abordar-los.

En aquestes conferències hi participen professionals que es dediquen a la recerca i que són especialistes que treballen diàriament en l'àmbit que ensenyen.