93 336 26 60

Atenció al Client: Dill-div: 9h - 15h* Atenció tel

El dia 24 de març va culminar el pla de vacunació de l'Hospital Odontològic i Podològic Universitat de Barcelona

El dia 24 de març va culminar el pla de vacunació de l'Hospital Odontològic i Podològic Universitat de Barcelona

El passat 24 de març de 2021, el personal de la Fundació Josep Finestres ubicat a l’Hospital Odontològic Universitat de Barcelona i l’Hospital Podològic Universitat de Barcelona va ser vacunat ahir amb la segona dosi de la vacuna contra la COVID-19, culminant així el procés de vacunació de la Fundació Josep Finestres, inclòs en el Pla de vacunació de l’Hospital Universitari de Bellvitge, del Campus de Medicina i Ciències de la Salut de Bellvitge.

Ambdós centres han estat dotats, des de l’inici de la pandèmia, dels protocols i circuits necessaris per combatre el contagi de la COVID-19, i s’han adaptat perfectament a la nova situació implementant tota mena de mesures que han permès donar resposta des del principi als pacients.

Una de les màximes durant aquest procés ha sigut, sempre, garantir la seguretat de totes les persones; tant professionals com pacients de l’hospital odontològic i podològic Universitat de Barcelona. I, ara, també comptaran amb la vacunació de tot el personal que treballa dia a dia per oferir el millor servei odontològic i podològic als seus pacients, comprometent-se a oferir tots els estàndards de qualitat i seguretat possibles.